Є своєрідною платформою для НЛО:  Британський професор про зв’язок Стоунхенджу з урочищем «Камінне село». ФОТО

Є своєрідною платформою для НЛО:  Британський професор про зв’язок Стоунхенджу з урочищем «Камінне село». ФОТО

  Урочище «Камінне село», що розташоване у Житомирській області, на схід від села Рудня-Замисловицька Олевського району. Його називають українським Стоунхенджем не лише на батьківщині, а й по всьому світу.

  Відноситься «Камінне село» до пам’яток природи України, славиться невимовною красою та містичною атмосферою, що витає у кожному куточку урочища. Заказник займає 15 га.

  Навколо виникнення «Каміного села» ходить багато міфів та легенд. За однією з них, на місці урочища стояло багате село. Одного разу там проходив старий бідняк, який попросив хліба у господаря ошатного будинку, а той просто відмахнувся від нього.

камянесело1

  Старець лише посміхнувся та пішов геть. Тим бідняком був Господь, який спустився на землю. Вийшовши за межі села він озирнувся, і негостинні будинки було покарано — вони перетворились на брили каміння, що зберегли їх обриси й дотепер. А на одному з каменів, де відпочивав Господь, залишився слід стопи. За іншим повір’ям на місці урочища відбувалась битва між Богом та Дияволом.

камянесело1

  Нечисту силу було переможено після довгої боротьби і Сатана відправився в пекло, ну а Бог вознісся на небо. Про це дійство свідчить той самий «Камінь Бога» з відбитками його стоп, що є в урочищі. Вода, яка заповнює сліди, тепла навіть взимку.

  За легендами, той хто ступить босоніж в ту воду, помолодіє та обов’язково здійснить мрії. Крім зцілення за допомогою «Божого каменю», кожен охочий може перевірити свою чистоту, спробувавши протиснутися крізь щілину між «Божим» і «Диявольським каменем». Вважається, що грішник може застрягти.

камянесело1

  Британський професор Е. Джонс знайшов зв’язок Стоунхендж з урочищем «Камінне село» і стверджує, що український заказник також має позаземне походження. За його словами, ці дві пам’ятки зв’язані та є своєрідною платформою для НЛО.

камянесело1

  Думка спірна, проте українські камені все ж таки викликають багато питань у вчених з усього світу — до сих пір не вдається визначити їх вік, а взяті проби свідчать про наявність матеріалів, що характерні для метеорів. Є ті хто вважає, що в «Камінному селі» знайшов свою смерть Київський князь Ігор, якого древляни спіймали та стратили після того, як він прийшов до них по данину.

камянесело1

Джерело: Туристичні магніти України

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework