ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Новоград-волинці передали 20 бронижелетів для 10 батальйону територіальної оборони

27 серпня в присутності членів громадської Новоград-Волинського району та міста ради родинаЮрія і Олени Польових, передали першу партію бронижилетів, котрі закупили для 10 батальйону територіальної оборони. Загальна кількість закуплених бронежилетів – 20 штук. Вартість одного – 1300 євро. Усі вони італійського виробництва.

Ініціатива надати таку допомогу надійшла від одного із наших акціонерів - Юрія Олександровича Польового. Він народився і виріс у цьому краї, тому вважає своїм обов’язком допомогти захисникам України, - повідомляє Новоград-Волинська районна рада.

Це – та допомога, яку ми можемо надати військовим від нашої родини. Сподіваємось, що завдяки цьому хлопці не будуть почувати себе покинутими, а знатимуть що ми їх чекаємо, переживаємо і турбуємось про них, - додала дружина благодійника Олена Олексіївна Польова.

Ще однією радісною звісткою поділився із присутніми голова районної ради Франц Вікторович: «Сьогодні підприємці смт. Городниця розпочинають грузити благодійну допомогу на суму 240 тисяч  гривень, окрім того, ще закуплено 30 акумуляторів до БТРів для підтримки армії. І найближчим часом усе це надійде нашим воїнам, які нині боронять нас від лиха на Сході України!».

Найбільш інтригуючою миттю стала примірка «обновок». Після нетривалого огляду Сергій Руденко сказав: «Одразу видно, що ви обирали найкращі бронежилети. Вони і зручні, і на вигляд надійні. Ми, звісно ж, їх перевіримо своїм способом для впевненості. Але, думаю, що всі кожен із них стане гарною бронню для наших хлопців. За що вкотре дякуємо вам!».

Последнее изменение Пятница, 29/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework