ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві відкрився центр дитячої творчості ім. Разумкова

Кажуть, фундаментальним знанням вчать в університетах. Мовляв, аби стати видатним космонавтом, толковим радіоелектронщиком, класним програмістом чи талановитим майстром народної творчості, необхідно роки витратити на лекції та семінари. Звісно, це так, але коли і де зароджується любов до науки? У бердичівському відділенні науково-технічної творчості ЦПО ім. Разумкова одразу відповідають: а ось у таких закладах, як їхній і народжується.

Про це пише тижневик  «Бердичів діловий».
Щоб заохотити дітей займатися творчістю 5 вересня з 14 - 18:00 відбудеться день відкритих дверей в ЦПО ім. Разумкова відділення науково технічної творчості за адресою Європейська 86.
Відділення науково-технічної творчості Центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова здійснює навчання дітей, учнівської молоді у позаурочний та позанавчальний час, спрямовану на здобуття знань, умінь, навичок за інтересами, а також забезпечує потреби особистості у творчій самореалізації та організації змістовного дозвілля на принципах добровільності. ВНТТ Центру керується у своїй діяльності Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства освіти і науки України, Положенням про позашкільний навчальний заклад, рішеннями виконавчого комітету Бердичівської міської ради, Статутом Центру ПО ім. О. Разумкова. ВНТТ Центру надане право на здійснення позашкільної діяльності за науково-технічним напрямком. На підставі вищезазначеного, організована робота гуртків: початкове технічне моделювання; транспортне моделювання; аеро-космічне моделювання (авіа- та ракето-моделювання); автотрасового моделювання; судномоделювання; користувач ПЕОМ; радіоелектронне конструювання; декоративно-прикладного мистецтва (бісероплетіння, м’яка іграшка, вишивка, іграшки-сувеніри, природа і фантазія, паперопластика). Навчальний рік починається 1 вересня і закінчується 31 травня наступного року.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework