ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські рятувальники провели спільні навчання із Новоград-Волинськими організаціями

27 серпня 2014 року в с. Синачі Новоград-Волинського району на базі ЛВДС ДП «Прикарпатзахідтранс» ВАТ «Південнозахідтранснафтогруп» проведено спільні тактико-спеціальні навчання.

Внаслідок несправності технологічного обладнання сталося загоряння нафтопродуктів у приміщенні насосної станції, вогонь поширився по всій площі приміщення. Такий сценарій чергових навчань булозмодельвано цього разу. Першими до місця надзвичайної події прибуває пожежна команда об’єкту організовує гасіння та охолодження другого поверху насосної станції. Згодом за підвищеним номером виклику прибувають Новогра-Волинські рятувальники, які у свою чергу також проводять гасіння з використанням пінної атаки, - повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
Навчання проводилось без повного розгортання сил та засобів, із залученням керівного складу підрозділів Новоград-Волинського зведеного загону. Для проведення заходу залучено дві одиниці техніки та 13 чоловік особового складу 10 ДПРЧ, 3 одиниці техніки та 22 чоловіки особового складу ЛВДС, 4 одиниці техніки та 17 працівників спеціалізованих служб м. Новоград-Волинський.
Під час навчань відпрацьовувалась взаємодія між підрозділами оперативно-рятувальної служби та Новоград-Волинськими міськими організаціями, установами, які відповідають за виконання і забезпечення заходів у сфері цивільного захисту, щодо організації проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.

Последнее изменение Понедельник, 01/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework