ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені 300 дітей долучилися до акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

23 вересня в одній із шкіл м. Коростень рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» Упродовж години близько 300 дітей мали змогу стати частиною дружньої команди рятувальників-вогнеборців.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Захід розпочався із евакуації людей з приміщення школи. Вчителі організовано вивели учнів зі школи та вишикували навколо майданчика, де вже на них чекали співробітники ДСНС. Рятувальники продемонстрували глядачам свою пожежно-рятувальну техніку та спорядження. Розповіли дітворі при яких надзвичайних ситуаціях вони використовуються, а також дозволили глядачам одягнути будь-який костюм та посидіти за кермом кожного пожежного автомобіля. А щоб випробувати техніку в реальній надзвичайній події вогнеборці на очах у всіх присутніх ліквідовували умовну пожежу одного з приміщень на території школи. До речі допомогти рятувальникам у боротьбі з полум’ям міг кожен бажаючий.

Також глядачі стали свідками того, як рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць перерізають металеві конструкції. Малеча не вірила своїм очам, дивлячись на те, з якою легкістю надзвичайники ріжуть товстелезний металобрухт. Однак для співробітників ДСНС це повсякденна діяльність. Адже представникам героїчної професії щодня доводиться боротися з вогняною стихією, вилучати людей з пошкоджених автомобілів, знешкоджувати вибухонебезпечні предмети та виконувати багато-багато іншої складної роботи.

n250914717

n250914717 1

n250914717 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework