ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Скільки варто заощаджувати, аби народити дитину без ризику?

Пологи в Україні вже давно перестали бути просто фізично важким процесом. На прикладі Житомирського перинатального центру, команда Сніданку 1+1 доводить, що подолати пологову мафію можливо. 

Сьогодні для того, щоб народити, треба ще й накопичити кругленьку суму грошей, аби мати і дитина залишилися здоровими та неушкодженими. Недобросовісні лікарі вибірково турбуються про стан породіллі та дитини - в залежності від того, як добре оплачені їхні послуги.

Молода пара з Київщини оплатили 2000 гривень обов′язкового внеску та 700 доларів за послуги лікаря.

"Прочитавши не один десяток відгуків вони усвідомили, що обирати варто не пологовий будинок, а лікаря".

Породіллі пощастило і вона весь час перебувала під доглядом медиків, проте це лише виняток, який підтверджує правило. Неоднократно мали місце випадки, коли після оплати захмарних сум за послуги лякаря-акушера, той вирішував, що працювати у свою зміну він не буде. Більше того, найчастіше всі свої обов′язки лікарі «перекидають» на акушерок – середній медичний персонал.

Народити можна з лікарем чергової бригади, але це схоже на лотерею, а в такий відповідальний момент майбутній матері найменше хочеться хвилюватися щодо професійності лікаря.

То чи можливо подолати пологову мафію? Житомирський перинатальний центр довів, що це реально. Оплата за будь-які послуги: від пологів до проживання оплачуються відкрито через касу з наступним отриманням чеку.

"Головний лікар центру Вайсберг Юрій Рувімович зазначає, що вони працюють з різноманітними благодійними фондами, донорами, меценатами, аби мати змогу надавати послуги найвищої якості пацієнтам, а лікарям – достойну винагороду".

У 2015 році Ольга Фреймут проінспектувала цей медичний заклад та рекомендувала його усім українкам.

За океаном діють якісно інші системи медичного забезпечення, що повністю нівелює необхідність будь-яких нелегальних доплат «у кишеню».

У Німечччині вагітність веде лікар-гінеколог зі стажем не менше як 5 років, адже з можливими ускладненнями під час пологів може справитися лише досвідчений спеціаліст. Всі необхідні огляди та аналізи робляться в одному кабінеті, тому вагітні жінки не змушені чекати своєї черги у душних коридорах. Практикуються альтернативні мотоди пологів – майбутні мами можуть самі обирати, як і де будуть народжувати. Батьків не випускають із пологової зали доки ті не зафіксують ім′я малюка у документах.

У США жінка має цілодобовий доступ до свого лікаря. До того ж жінка має право на велику групу підтримки під час пологів.

Цікаво, що у Китаї медикам заборонено повідомляти стать дитини майбутнім батькам.

Медична реформа, яку обіцяє провести в.о. Міністра охорони здоров′я Уляна Супрун, може нарешті змінити торгові відносини у медицині та ліквідувати хабарництво як явище. Будемо надіятись, адже успішні пологи – це запорука здорового генофонду нації.

Джерело: 1plus1.ua

Последнее изменение Вторник, 08/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework