ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі офіцер військкомату погорів на хабарі

Останнім часом Україну накрила хвиля хабарництва в підрозділах військових комісаріатів. В більшості випадків працівники військових комісаріатів вимагали грошові кошти за сприяння в ухиленні від призову мобілізованих. Тепер ця "хвиля" дійшла і до Житомира.

У вересні 2014 року оперативні працівники Управління боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Житомирській області викрили та припинили протиправну діяльність офіцера Житомирського міського військкомату у званні капітана, який під час проведення мобілізації вимагав 15 тис. гривень від місцевого жителя.

До воєнкомата на прийом завітав місцевий житель, що підлягав призову та збирався виїхати за кордон і хотів отримати закордонний паспорт, але його не видавали до вирішення питання з військовим обов’язком. Капітан з цього приводу довго не думав, а запропонував розчерком пера зняти останнього з військового обліку за грошову винагороду. Сума здалася хлопцю надмірною і він звернувся до Управління боротьби з економічною злочинністю УМВСУ в Житомирській області.

Продовжуючи контроль за військовиком-хабарником наприкінці вересня 2014 року оперативники провели санкціоновані судом обшуки житла "воєнкома" - яке ж було їх здивування, коли за місцем мешкання офіцера були виявлені боєприпаси - патрони калібром 5,45 та 12,7 мм., а також споряджена бойова наступальна граната РГД-5, які останній незаконно зберігав без передбаченого законом дозволу.

30 вересня 2014 року слідчим УМВСУ в Житомирській області хабарнику оголошено підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 263 (зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України. На даний час оперативники УБЕЗ УМВСУ в Житомирській області встановлюють інші епізоди протиправної діяльності "горе-офіцера", а також його можливих посібників, розслідування триває.

i0310141 2

i0310141 3

 

Последнее изменение Пятница, 03/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework