ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Депутати-афганці: ЖВІ ім. С. П. Корольова повинен стати фундаментом у формуванні армії нового типу

До Житомирської області за дорученням Президента України Петра Порошенка була направлена робоча група народних депутатів в складі: Сергія Куніцина, Миколи Катеренчука, Віталія Крутія, Миколи Томенка та Дмитра Андрієвського, з метою надання кваліфікованої допомоги з підготовки українських десантників.

Афганці вже не вперше приїжджають до Житомира на зустріч із молодим солдатам й офіцерам, на яких покладено вкрай важливу місію, - про це повідомляє прес-центр ЖВІ ім. С. П. Корольова.

«Із самого початку військового конфлікту на сході країни ветерани-афганці висловили бажання допомогти українській армії. Сьогодні наші бойові побратими у складі регулярних військ беруть участь у відстоюванні інтересів рідної країни. Ми щодня втрачаємо наших хлопців саме тому, що у багатьох немає бойового досвіду і навичок. За завданням Петра Олексійовича, ми допомагаємо молодим бійцям опановувати військову науку. Військовослужбовці, з якими ми зустрілися на Житомирському полігоні, висловили бажання, щоб великі політики швидше знайшли шляхи мирного врегулювання в цій війні і ми не втрачали наших солдатів і офіцерів», – резюмував голова Всеукраїнської спілки ветеранів Афганістану, народний депутат України Сергій Куніцин.

Перебуваючи в гарнізоні, воїни-інтернаціоналісти відвідали і Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова, який має 100-літню історію.

Народні обранці детально ознайомилися з матеріальною та навчально-науковою базою, сучасними розробками вчених військового інституту та особисто впевнилися в досягненнях навчального закладу щодо розвитку пріоритетних для забезпечення обороноздатності держави напрямків і підготовки військових та цивільних фахівців для Збройних Сил України, військових формувань оборонного сектора держави та інших міністерств і відомств України.

Крім цього робоча група народних депутатів зазначила, що за напрямами та досягнутими результатами Житомирський військовий інституту імені С. П. Корольова повинен стати фундаментом у формуванні армії нового типу.

n071014904

n071014904 1

n071014904 3

n071014904 2

Последнее изменение Вторник, 07/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework