ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі комунальне підприємство продасть на аукціоні авто

Житомирська міська рада дозволила КП «Містобудівна політика міста Житомира» шляхом продажу з аукціону автомобіль ГАЗ 3110, 2003 року випуск. початкова вартість 24000 грн.

Про це йдеться у рішенні міської ради, котре розміщене на сайті міськради.

«Розглянувши клопотання комунального підприємства «Містобудівна політика міста Житомира» Житомирської міської ради, відповідно до Положення про порядок відчуження та списання майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Житомира, затвердженого рішенням міської ради від 29.09.2005 № 550, згідно із ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити комунальному підприємству «Містобудівна політика міста Житомира» Житомирської міської ради  відчужити шляхом продажу з аукціону автомобіль ГАЗ 3110, 2003 року випуску, державний реєстраційний № АМ 3661 ВЕ, який перебуває на балансі даного підприємства.

2. Затвердити початкову вартість транспортного засобу згідно експертної оцінки, проведеної фізичною особою – підприємцем Керовою Наталією Анатоліївною, в розмірі 24000 грн. з урахуванням ПДВ.

3. Отримані внаслідок відчуження автомобіля кошти (за вирахуванням плати за послуги та сплати податків) зараховуються на рахунок комунального підприємства «Містобудівна політика міста Житомира» Житомирської міської ради і направляються на інвестиції даного підприємства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сухомлина С.І.».

n101014956

Последнее изменение Пятница, 10/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework