ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

За добу вогнеборцями області ліквідовано 2 загоряння сухої рослинності

12 квітня о 18:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності поблизу c. Селець Народицького району. Дзвінок надійшов від сільського голови, якому про пожежу повідомили місцеві жителі.

На місці події вогнеборці встановили, що на землях запасу Народицької селищної ради горить сухостій на площі біля 3 га. Загрози розповсюдження вогню на житлові будинки не було. О 19:05 пожежу вдалося локалізувати, ліквідація відбулася о 19:25. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню на ще більшу площу.

Вогонь встиг знищити сухий трав’яний настил та чагарники на площі 2,5 га.

До ліквідації загоряння залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби подібне займання минулорічної сухої рослинності виникло також поблизу обласного центру, під час якого вогнем знищено сухостій на площі 1 га.

Наразі остаточні обставини подій встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини попереджає! З початку року на території області сталося вже 102 пожежі у природних екосистемах, під час яких вогнем пройдено понад 160 га території. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян більш відповідально ставитися до випалювально-очисних робіт, перебування у лісових масивах та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки!

Последнее изменение Четверг, 13/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework