ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Великоднє свято для діток, які не мають родини. ФОТО

19 квітня в Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, відбулося Великоднє свято. 

Маленькі артисти під керівництвом досвідчених вихователів ретельно до нього підготувалися – вивчили багато цікавих віршів, гарних пісень, веселих таночків.

На цьому театралізованому дійстві панувала неймовірно щира атмосфера добра і любові. Дітлахи дуже старалися: виразно декламували, голосно співали, вправно танцювали. А, коли малюки у великодній молитві до Бога склали рученята, у багатьох гостей мимоволі навернулися сльози на очі.

Завдяки самовідданій праці головного лікаря будинку дитини Світлани Володимирівни Урсуленко, живуть вихованці в чудових умовах, ними опікується високопрофесійний чуйний персонал, вони оточені ласкою та турботою своїх наставників, які дбають про їх здоров’я, розвиток, духовне зростання, намагаються створити домашній затишок, діляться частинкою своєї душі. Та, на превеликий жаль, ніщо не може замінити материнської ласки та батьківського піклування.
Ми дуже сподіваємося, що в найближчому майбутньому для кожної дитинки віднайдуться тато і мама, які подарують їй тепло своїх сердець! Вдивіться в ці обличчя, вони потребують саме вашої допомоги!

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 21/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework