ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Завдання на літо: що пообіцяв виконати до осені Сергій Сухомлин

Минуло вже більше половини червня, а це значить, що термін виконання цілої низки обіцянок політиків наближається.«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених обіцянкам політиків, які ті повинні виконати протягом літа.

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин ще на початку осені 2016 року пообіцяв містянам відкрити новий корпус міської гімназії №3. Нагадаємо, у 2016 році перед початком навчального року 150-річний корпус навчального закладу обвалився. У будівлі розміщувалися 8 кабінетів і харчоблок. В минулому році було виконано роботи з демонтажу старої будівлі, влаштовано фундамент та колони 1-го поверху.  Наразі ведеться будівництво нового корпусу гімназії, який матиме 20 сучасних класних кімнат, нову їдальню, спортивний зал, творчі майстерні для організації дозвілля.

Міський голова Києва Віталій Кличко до 1 вересня 2017 року планує відкрити як мінімум дві сучасні школи – у Солом'янському та Святошинському районах. Губернатор Донецької області Павло Жебрівський до початку вересня також обіцяє впритул займатися освітнім питанням: наприклад, створити в Краматорську школу-хаб із найсучаснішим обладнанням, провести конкурсний відбір на посади директорів опорних шкіл, обладнати в Маріуполі ще один корпус Донецького медичного університету, а його студентам – надати гуртожиток. Крім того, саме влітку закінчується термін виконання обіцянки Жебрівського щодо реконструкції міських очисних споруд у Бахмуті.

om 19061768 1

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 19/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework