ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Молодь – головна рушійна сила позитивних змін у суспільстві

12 листопада, відбувся благодійний молодіжний громадсько-мистецький захід  «Молодь – за мир та процвітання України» приуроченого до Міжнародного дня студента.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Сьогодні наше життя переповнене сумними подіями, пов’язаними зокрема з проведенням антитерористичної операції та допомогою вимушеним переселенцям зі сходу України. Тому нашим студентам хочеться побажати, перш за все, здоров’я і миру у ці складні часи. Адже молодь є рушійною силою всіх позитивних змін у суспільстві. Так, Революцію Гідності, річницю якої ми відзначатимемо за кілька днів, творило саме студентство. Серед героїв Небесної сотні – також, на жаль, багато молодих людей. А просто зараз у зоні АТО наші юнаки зі зброєю у руках захищають незалежність і територіальну цілісність України, – сказав Ярослав Лагута, зауваживши: – Тому наше молодь заслуговує сьогодні на це свято, адже вони не лише навчаються, але й виборюють майбутнє всієї держави».

Разом зі тим, житомирське студентство привітали заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський і начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Організаторами заходу також виступили громадська організація естрадних діячів «Арт-форум», обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом, громадські організації «АСЕТ» і «Перспектива» та благодійний фонд екологічної освіти.

Перед початком заходу охочі могли долучитися до патріотичного флешмобу «Наша сила – у єдності» з масового декламування української скоромовки, конкурсу патріотичних віршованих слоганів «Розкажи мені про Батьківщину» та письмового анонімного опитування «Що ти знаєш про Україну». А безпосередньо під час святкового дійства студенти брали участь в інтерактивних змаганнях «Український ринг» і «Сплети український віночок». Активних учасників заходу було нагороджено дипломами департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Крім того, з ініціативи благодійного фонду екологічної освіти було проведено збір коштів на потреби бійців АТО, котрі наразі перебувають на лікуванні в Житомирському військовому госпіталі. Загалом впродовж заходу зібрали близько 400 грн.

n1311141503

n1311141503 1

n1311141503 2

n1311141503 3

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework