ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирщина допоможе відбудовувати об’єкти в Попасній або Лисичанську

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський 13 листопада приїхав на Луганщину. Він особисто доставив жителям постраждалого від бойових дій регіону гуманітарну допомогу, яку зібрали у Житомирській області.

Сергій Машковський зазначив: «Це лише перша партія гуманітарної допомоги. Ми привезли овочі, крупи, теплі речі. До цієї благородної справи долучилися і прихожани Української православної церкви. Наступного понеділка черговий 30-тонний вантаж прибуде на Луганщину, а до кінця тижня з Житомирщини привезуть і третю партію найнеобхідніших речей».

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Під час зустрічі з головою Луганської облдержадміністрації Геннадієм Москалем Сергій Машковський повідомив, що до процесу допомоги східним регіонам України долучаться й інші області. Він переконаний, що ніхто не може стояти осторонь проблем мирних жителів. Зараз у першу чергу треба допомогти відбудувати зруйновану інфраструктуру та повернути людей до звичного темпу життя. Керівник Житомирщини розповів, що він спілкувався на цю тему з головами Волинської та Рівненської облдержадміністрацій, які теж найближчим часом прибудуть у регіон з допомогою.

У планах голови облдержадміністрації оглянути зруйновані об’єкти інфраструктури та запропонувати допомогу у їх відбудові. Сергій Машковський вважає, що Житомирщина багата природними ресурсами, які можна використати для ремонту пошкоджених будівель у Луганській області. Посадовець запевнив, що однозначно наш регіон візьметься за об’єкти в Попасній або Лисичанську.

Сергій Машковський подякував усім жителям та промисловим підприємствам Житомирщини за небайдужість та допомогу. Голова облдержадміністрації констатував: «Лише спільними зусиллями ми допоможемо жителям сходу зрозуміти, що Україна – це єдина держава, громадян якої об’єднує прагнення жити в мирі та спокої. Наша область сьогодні демонструє свою солідарність із мирними жителями Луганщини».

n1311141512

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework