ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині перевищення ліміту газу у листопаді складає майже 2,2 млн. куб. м.

28 листопада відбулася селекторна нарада щодо проведення опалювального періоду в області, яку провів голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Під час наради йшла мова про стан речей у паливно-енергетичному комплексі області, проблеми і перспективи, були заслухані райони і міста області.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

n2811141782

Під час селекторної наради перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко охарактеризував основні дані щодо стану проходження опалювального сезону.

Так станом на 28 листопада усі 936 котелень області працюють. Тепловою енергією 100-відсотково забезпечені 2033 житлових будинки, 813 учбових закладів, 54 заклади охорони здоров’я. В області діє оперативний штаб для здійснення контролю за проходженням опалювального сезону, телефонні гарячі лінії з цілодобовим режимом роботи на підприємствах.

Протягом 19-20 листопада через негоду було порушено електропостачання 661 населеного пункту у 22 районах області. Найбільш постраждалими виявилися Володарсько-Волинський, Коростенський, Ємільчинський, Черняхівський, Червоноармійський, Новоград-Волинський райони. Через пошкодження зовнішніх ліній електропередачі було відключено 105 котелень, роботу яких було відновлено до 12 години 22 листопада. Відновлювальні роботи з електропостачання було завершено 26 листопада. Кількість повалених дерев склала 430 одиниць, більшість з них уже вивезено. У відновлювальних роботах взяли участь 23 бригади фахівців управління лісового і мисливського господарства, КП «Житомироблагроліс», 28 штатних одиниць та 31 одиниця техніки управління ДСНС в області, 150 бригад ПАТ «Житомиробленерго» та 200 одиниць техніки.

Геннадій Дмитренко повідомив також, що ліміт газу на опалювальний період 2014/2015 року для теплопостачальних підприємств складає 87 млн. куб.м. У жовтні поточного року спожито енергоносіїв на 5 млн. куб.м при плановому ліміті 6 млн. куб.м Економія становила більше 1 млн. куб. м. Проте у листопаді при виділеному обсязі 10 млн. куб. м за 26 днів спожито на 7% більше. Орієнтовно перевищення ліміту у листопаді складе майже 2,2 млн. куб. м. Не дотримуються лімітної дисципліни КП «Житомиртеплокомуненерго» (перевищення споживання газу на 1,43 млн. куб. м.), КП «Бердичівтеплоенерго» (0,3 млн. куб. м), КП «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» (0,2 млн. куб. м ), КП «Теплозабезпечення» м. Коростень (0,2 млн. куб. м ).

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework