×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Куди житомирянам поїхати на Різдво?

Різдво вже наближається, а ви ще  й досі не визначились де його святкувати? Ми підібрали декілька цікавих ідей, куди можна вирушити на різдвяні канікули.

Карпати – це чудовий вибір для затишного й спокійного свята з родиною. Також це гарний вибір для відмінного проведення часу з компанією друзів.

l 29121502 1

Львів – це вибір для тих, хто хоче провести Різдво удвох.

Місто вважають найромантичнішим в Україні, тому поїздка зі своєю другою половинкою подарує море приємних емоцій. Старовинна архітектура Старого міста, затишні готелі та концептуальні ресторани чекають на вас.

l 29121502 1

В останні роки Трускавець став популярним місцем відпочинку на різдвяні канікули українців. Це відмінна можливість поєднати відпочинок та лікування. Тут розташовуються сучасні та комфортабельні готелі з медичними центрами, що пропонують послуги лікувальної та СПА-індустрії.

l 29121502 1

Любителям історії та поціновувачам архітектури припаде до душі різдвяний туристичний маршрут в Кам’янець-Подільський. На Різдво ви не зустрінете натовпи туристів, а природа Дністровського каньйону допоможе по-справжньому відпочити тілом і душею в компанії родини або друзів.

l 29121502 1

Прочитано 2245 раз

Последнее изменение Среда, 30/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework