×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

25 років культовому кіно: Як змінилися герої фільму «Один вдома» за ці роки

У це важко повірити, але Маколей Калкін вперше залишився один вдома 25 років тому. У культової різдвяної стрічки ювілей.

i 30121589 1Комедія «Один вдома» про пригоди Кевіна МакКалістера та «мокрих бандитів» протягом двадцяти п'яти років залишається одним із найулюбленіших новорічних фільмів дітей та дорослих. Жодні новорічні канікули не проходять без улюбленого, для мільйонів глядачі, фільму. Всі без винятку і цього року з задоволенням проведуть час за черговим переглядом усіх частин безсмертної стрічки.

Прем'єра комедії в США відбулася в листопаді 1990 року. «Один вдома» тримався на першому місці дванадцять тижнів поспіль, завершивши свій тріумфальний хід кінотеатрами лише в червні наступного року. Картина навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найбільш фінансово успішна комедія.

За 25 років головні герої фільму подорослішали та змінилися.

Як же зараз виглядають та чим займаються герої найвідомішого в світі різдвяного кінофільму?

Кевін МакКалістер − Маколей Калкін

i 30121589 2

Після зйомок у фільмі «Один вдома» Маколей Калкін став одним з найуспішніших дітей-акторів сучасності. Він повторив свою роль в картині «Один вдома 2», а потім заявив про себе у «Хороший син», а також у фільмі «Річі багач». Однак після 1994 року Калкін 9 років не знімався у кіно.

У 1998 році він одружився з Рейчал Майнер. Однак у шлюбі він прожив недовго. У 2002 році пара подала на розлучення. З 2002 по 2011 рр. у актора був бурхливий роман із актрисою українського походження Мілою Куніс, яка зараз одружена з Ештоном Кутчером.

Калкін, якому на даний момент 35, окрім відомих дитячих ролей, не зіграв більше значних ролей в великому кіно. Він лише з’являвся в скандальних публікаціях ЗМІ в яких фігурували наркотики та спроби покінчити життя самогубством. Зараз Калкін грає в маловідомому музичному гурті.

У стрічці «Один вдома» брав участь і брат Маколея − Кіран Калкін.

i 30121589 2

На відмінну від брата, він залишився у великому кіно. Цього року він навіть був номінований на престижну кінопремію Золотий Глобус.

Марвін – Даніел Стерн

i 30121589 2

Під час зйомок сцени з тарантулом Деніелу Стерну довелося зобразити беззвучний крик для того, щоб не злякати павука, який міг у будь-який момент вкусити актора. На щастя для Стерна, режисеру Крісу Коламбусу вдалося зняти потрібний кадр з першого ж дубля, а несамовитий крик Марва був записаний пізніше.

Гаррі – Джо Пеші

i 30121589 2

Джо Пеші старанно уникав зустрічей з Калкіним поза знімальним майданчиком, щоб той не переставав його боятися. Джо вдавалося вселяти страх своєму юному колезі різними способами. Наприклад, під час роботи над однією зі сцен фільму Пеші вкусив хлопчика за палець.

Для Пеші 1990 рік взагалі став найкращим роком у кар'єрі. Він отримав «Оскар» як «Найкращий актор другого плану» у фільмі «Славні хлопці». 

Тато Кевіна − Джон Хьорд 

i 30121589 2

Мама Кевіна − Кетрін О'Хара

i 30121589 2

Баз – Девін Ретрей

i 30121589 2

Старий Марлі – Роберт Блоссом

i 30121589 2

В оригінальному сценарії не було старого Марлі. Кріс Коламбус придумав цього персонажа для того, щоб додати в історію нотки сентиментальності, а також ввести в сюжет героя, устами якого можна було б викласти Кевіну кілька цінних порад.

Прочитано 2673 раз

Последнее изменение Среда, 30/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework