×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Колесник Володимир Сергійович

l 19101548Колесник Володимир Сергійович народився у 1979 році у селищі Довбиш Баранівського району. Закінчив Житомирський технікум землевпорядкування за фахом «технік-землевпорядник», навчався в Житомирському інженерно-технологічному університеті, де здобув кваліфікацію «гірничий інженер». Кваліфікація судовий експерт земельно-технічної експертизи, інженер-землевпорядник. Одружений. Виховую сина.

Професійну діяльність розпочав у 1999 році маркшейдером на Довбиському фарфоровому заводі. Згодом  працював інженером-землевпорядником в ДП «Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», директором ПП «Інтера-Україна». В 2010 році очолив Житомирську регіональну філію державного підприємства «Укрспецзем». Наразі - фізична особа-підприємець у сфері землеустрою.

Президент дитячо-юнацького футбольного клубу «Авангард», що є учасником та переможцем всеукраїнських і міжнародних змагань. За патріотичне виховання молоді  нагороджений орденом «Святої Богородиці», має звання «полковник-козацтва».

Співорганізатор спортивного фестивалю «Спортивний ярмарок» та всеукраїнських легкоатлетичних змагань.

Прочитано 1583 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework