СУСПІЛЬСТВО

#плічопліч: У Станишівській територіальній громаді відбувся територіальний етап змагань з футзалу. ВІДЕО

  У Станишівській територіальній громаді успішно пройшов II етап змагань з футзалу в рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг”. Цей захід став справжнім святом спорту, який зібрав молоді таланти.

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою проаналізовано реставрацію пам’ятки архітектури міста Звягеля

  Робочі групи «Прозорість та підзвітність» при РВА Житомирської області продовжують аналізувати доцільність та прозорість закупівель громадами за державні кошти.

В умовах повномасштабної війни Держава та бізнес мають працювати синхронно та максимально підтримувати один одного, — Віталій Бунечко. ВІДЕО

  22 березня, під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка провів чергове засідання Ради з питань залучення інвестицій при Житомирській обласній військовій адміністрації.

На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо правопорушень у Житомирській області

  Про це розповів інспектор відділу організації діяльності груп реагування управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Житомирській області, старший лейтенант поліції Дмитро Шевчук.

#плічопліч: У Коростені відбулися змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу

  У місті Коростень відбулися змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу серед шкільних команд громади.

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській РВА продовжує аналіз оголошених тендерних закупівель

  Члени робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Житомирській РВА провели моніторинг закупівель по 30 територіальним громадам. Під час засідання робочої групи було винесено на розгляд 3 із 11 закупівель, які пов’язані з ремонтом та будівництвом.

Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів

  18 березня, начальник Житомирської ОВА провів нараду з командуванням підрозділів територіальної оборони, які базуються на Житомирщині, під час якої обговорили хід будівництва нових ліній оборонних фортифікацій на кордоні нашої області з білоруссю.

На Житомирщині судитимуть прихильника комунізму та «руского міра», якого СБУ викрила на публічних закликах до повалення конституційного ладу в Україні

  На Житомирщині співробітники Служби безпеки викрили чергового пропагандиста на інформаційно-підривній діяльності у соціальних мережах.

На Житомирщині зросла кількість ДТП із нетверезими водіями

  За інформацією патрульної поліції Житомирської області за два місяці 2024 року на території Житомирщини зареєстровано 42 дорожньо-транспортні пригоди за участю нетверезих водіїв, 5 автопригод із потерпілими, де 6 осіб травмовано, 1—загинула.

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Звягельській РВА провела моніторинг оголошених та проведених тендерних закупівель

  Робочою групою «Прозорість та підзвітність» при Звягельській РВА було проведено аналіз 3 тендерних закупівель на майданчиках «Prozorro», «Dzo», «Zakupivli.pro».

#плічопліч: У Березівській громаді відбулися змагання з футзалу серед юнаків

  У рамках проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, футзальні команди п’яти ліцеїв Березівської громади – Барашівського, Березівського, Василівського, Іванівського та Садіківського – продемонстрували захоплюючу гру та неперевершену майстерність, змагаючись за звання найкращого.

#плічопліч: «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» продовжують гуртувати юних спортсменів Житомирщини

  Нещодавно стартував II етап наймасштабнішого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який продовжує гуртувати навколо себе учнів Березівської громади.

На Житомирщині поліцейські перекрили канал постачання наркотиків до місць позбавлення волі

  Слідчі Бердичівського райвідділу поліції встановили, що 38-річний киянин спланував та залучив для реалізації трансферу спільників серед ув’язнених та друзів «на волі». Викрили їх протиправну діяльність оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі співробітниками відділу кримінального аналізу ГУНП в Житомирській області.

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework