×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Головне управління Міндоходів у Житомирській області очолила Лілія Куришко

8 вересня відбулося урочисте представлення нового керівника Головного управління Міндоходів у Житомирській області Лілії Куришко.
У представленні взяли участь помічник голови Державної фіскальної служби України Андрій Таранов, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, в. о. начальника Житомирської митниці Міндоходів Сергій Гринчук, перший заступник прокурора Житомирської області Микола Шахрай.
Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Житомирській області.

Представляючи нового керівника ГУ Міндоходів Житомирщини, Андрій Таранов зазначив, що в складний для держави час пріоритети роботи фіскальної служби лишаються незмінними: наповнення бюджету, удосконалення системи адміністрування податків, якісне обслуговування платників.
У своєму виступі Сергій Машковський підкреслив, що зараз зусилля всіх громадян України та податківців в тому числі мають бути направлені на досягнення однієї мети – захист своєї держави від посягань на її незалежність та суверенітет, у чому не останню роль відіграє фінансова складова.
Лілія Куришко подякувала за висловлену довіру та запевнила, що докладе всіх зусиль для виконання важливих державних завдань, не допустить мінімізації податкових зобов’язань та зробить все можливе, щоб Житомирщина і надалі виконувала плани по наповненню бюджетів усіх рівнів.
На закінчення наради присутні подякували Сергію Бобровському, який керував Головним управлінням Міндоходів останні п’ять місяців, та побажали йому успіхів на новій посаді.

Прочитано 1136 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework