×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Житомирводоканал» віддаватиме борг «Житомиробленерго» по графіку

КП «Житомирводоканал» має великий борг перед ПАТ ЕК «Житомиробленерго». Як пояснив керівник «Житомирводоканалу» Михайло Ничипорук, це обумовлено, зокрема, низькою платіжною дисципліною споживачів.

Підприємство почало працювати за новими підвищеними тарифами, внаслідок чого впав рівень платежів від населення – у середньому з 97% до 79%, що складає близько 2 млн. грн. за місяць.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Підприємства водопровідно-каналізаційного господарства міст Коростеня, Новограда-Волинського, Бердичева не мають боргів, але їхні проблеми пов’язані з відсутністю схем проведення розрахунків, внаслідок чого вони не можуть використати субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування.

9 жовтня відбулася нарада з питань роботи підприємств водопровідно-каналізаційного господарства області де і було вирішено, що для КП «Житомирводоканал» буде складено графік реструктуризації боргу.

n101014960

Прочитано 1004 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework