Жителі Польової обурені через будівництво багатоповерхівки

  До міської влади звернулись жителі району Польової через будівництво нового десятиповерхового будинку.

   Жителі обурені, що будівництво вже розпочалось, громадських зібрань не було, думку мешканців прилеглих будинків ніхто не запитав, - пише zt.20minut.ua.

  "В планах - знести зелені насадження. Ми переймаємось за наші житлові будинки. Поряд - спортивний майданчик, який ми облаштували за допомогою депутатів, його теж мають знести. Де діти мають займатись спортом? Ми всі пенсіонери і не маємо змоги змінити помешкання, але через будівництво будинку з двома під'їздами не будемо бачити сонця." Жителі додали, що вже розпочались роботи по зведенню будинку, де буде 86 квартир.

  "Ми люди і хочемо нормальних умов для нас і дітей. І як це може управління містобудування та архітектури без нашої згоди будувати? ". Міський голова відповів, що дана земельна ділянка ще у 2008 році була виділена на будівництво квартир для прикордонників, які проходять службу у Житомирському гарнізоні. На сьогодні ніяких декларацій на будівництво поки не було і немає. "Тому потрібно з цим розібратись, аби усіх задовольнити ", - відповів мер Сергій Сухомлин.

 
Прочитано 1263 раз

Последнее изменение Воскресенье, 09/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework