Версия для печати

Митний експеримент на Житомирщині: На ремонт доріг надійшло 340 мільйонів

  У рамках митного експерименту за рахунок перевиконання індикативів з митних надходжень Житомирською митницею ДФС спрямовано 342 млн гривень на реконструкцію та поточний ремонт автомобільних доріг.

   Про це повідомляє  Житомирська митниця ДФС.

  Експеримент з фінансового забезпечення реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення тривав з вересня 2015 року. Відповідно до нього 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів) направлялися до спеціального фонду Житомирського обласного бюджету у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України для здійснення реконструкції автомобільних доріг Житомирської області.

  Довідково. Законом України «Про державний бюджет України на 2019 рік» (зокрема, у пункті 21 «Прикінцевих положень») надано право Кабінету Міністрів України опрацювати питання щодо продовження у 2019 році експерименту з фінансового забезпечення реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг за рахунок частини перевиконання загального обсягу митних платежів.

Новини Житомира

 

 

Прочитано 765 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии