Версия для печати

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою проаналізовано реставрацію пам’ятки архітектури міста Звягеля

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою проаналізовано реставрацію пам’ятки архітектури міста Звягеля

  Робочі групи «Прозорість та підзвітність» при РВА Житомирської області продовжують аналізувати доцільність та прозорість закупівель громадами за державні кошти.

  Так, Звягельська міська рада оголосила тендер на ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру в місті Звягелі.  Відповідно до тендерної документації вказані роботи планують завершити 30 вересня 2024 року та витратити на них не більше 28 млн 451 тис. грн. Фінансування закупівлі здійснюється в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансової підтримки Німеччини.

  Звягельська міська рада встановила ряд вимог до майбутніх контрагентів – учасників закупівлі та вимагає додати в склад тендерної пропозиції банківську гарантію у розмірі 100 тис. грн аби убезпечити об’єкт від недоброчесних виконавців. Всі детальні технічні вимоги щодо виконання реставраційних робіт опубліковані на офіційному майданчику Prozorro. Прийом пропозицій від учасників триватиме до 26 березня 2024 року.

  Нагадаємо, що На Житомирщині зруйновано 12% культурної спадщини внаслідок повномасштабної російської агресії.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 27/03/2024

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии