Віталій Бунечко продовжує зустрічатися із представниками бізнесу Житомирщини

Віталій Бунечко продовжує зустрічатися із представниками бізнесу Житомирщини

  16 серпня Віталій Бунечко знову зустрічався з представниками бізнес-середовища Житомирщини. Цього разу він ознайомився з роботою Житомирських аграріїв.

  Важливо відзначити, що станом на 16 серпня аграрії Житомирщини зібрали ранні зернові на площі 120 тисяч гектарів. Загалом вдалося зібрати понад 570 тисяч тонн. Це майже на 11 тисяч тонн більше у порівняні з відповідним періодом минулого року. А середня урожайність становить 47 центнерів з гектару, що на 9,5 центнерів більше минулорічного показника.

Успішно проходять жнива в сільськогосподарському підприємстві «Мирославель-Агро», яке сьогодні відвідали у Звягельському районі. Завдяки правильному підходу у господарстві зуміли організувати замкнутий цикл виробництва. Все що вирощують на полях – використовують для якісного функціонування  молочно-товарної ферми. На фермі зараз утримується близько півтори тисячі корів. Поряд з виробництвом сільськогосподарської продукції господарство здійснює продаж племінної худоби. При чому не лише в Україні, а  навіть у країни близького Сходу.

Завдяки державній програмі кредитування 5.7.9 керівництвом господарства перед війною було прийнято рішення про розширення виробництва, мали будувати ще одну ферму, але через вторгнення росії довелося відкласти плани. Втім вони впевнені, як тільки ми переможемо – обов’язково буде проведено будівництво ферми.

Саме така непохитна віра у нашу Перемогу, власні сили та любов до своєї землі є основою стійкості та незламності.

Новини Житомира

 

Прочитано 1060 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework