#Плічопліч: Відновлення вулиці Зелена у селі Трифонівка

#Плічопліч: Відновлення вулиці Зелена у селі Трифонівка

  У селі Трифонівка на Херсонщині, у рамках всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, Житомирськими будівельниками тривалий час ведуться відновлювальні роботи, спрямовані на відбудову будівель та інфраструктури.

  Наразі ремонтні роботи проводяться по вулиці Зелена. Одним із головних завдань робітників є заміна пошкоджених вікон, що були розбиті осколками та вибуховою хвилею під час обстрілів. Також, у 36 будинках проводиться ремонт покрівлі та відновлення фасадів.

  Окрім житлових будинків, будівельники також активно допомагають у відновленні дитячого садочка. Це має велике значення для місцевої громади, адже дитячий садок – не просто місце де діти проводять час, це установа де відбувається навчання і розвиток майбутнього покоління.

  Ці кроки допоможуть жителям села повернутися до нормальних умов проживання і відчути безпеку й комфорт у власних будинках.

  Проєкт “Пліч-о-пліч” є відображенням справжньої солідарності та підтримки між різними областями України. Ініціатива Житомирщини показує, що коли сили об’єднуються, можна досягти значних позитивних змін і сприяти відновленню не тільки будинків, а й громадського духу.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework