×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі провели благодійний автоквест

15 серпня в Житомирі відбулась благодійна гра «Казка» серед квестерів міста, всі кошти за участь у якій, організатори та учасники передали на лікування лівого ока (зору) Костянтина Кундіча. Раніше 25-річний житомирянин і сам неодноразово брав участь у квестах.

Гра була не рейтинговою, але це не завадило зібрати справжніх фанатів квесту. Його учасниками стали п’ять команд – «Sброд», «Anika», «Хроники Луганска», «Такси на Дубровку», «SuperMario», які мали виконати 22 завдання, - пише «Репортер Житомира».
Команди розгадували завдання у польових умовах, без штабів, озброївшись ліхтариками і телефонами з доступом до Інтернет.
Гра проходила в рамках проекту Quest.ua. Організатори автоквесту – Денис Білий, Олександр Пелих та Максим Шевчук.
За словами організаторів, квест декілька разів переносився. Тим не менше розказують, що «Казка» – не перша благодійна акція серед квестерів. За їхніми словами, минулого року квестери з країн СНД та України і, зокрема, з Житомира, брали участь в грі, під час якої зібрали кошти на лікування жінки і маленької дівчинки з Хмельниччини, які потрапили в ДТП.
Перше місце буквально з рук у своїх суперників виборола команда «Хроники Луганска». Другою фінішувала команда «SuperMario». До трійки призерів ввійшла команда «Anika».
Переможці та призери автоквесту одержали дипломи, а Костянтину Кундічу передали на лікування 1 тис. 120 грн.
Нагадаємо, Костю жорстоко побили невідомі в ніч з 10 на 11 травня 2014 року. Внаслідок чого він одержав багато травм, але найбільше постраждало ліве око і зараз найважливіше для нього – врятувати зір.

Последнее изменение Суббота, 12/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework