Центральний стадіон «Полісся» вже готовий на 60%

  Мають розпочаися роботи із залиття свайного поля для накриття.

 

  Про це сказав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час прямого ефіру на телеканалі СК1, передаэ прес-служба ОДА. 

  «На сьогодні стадія готовності об’єкта близько 60%. Коли ти дивишся на стадіон, то думаєш – де там 60%? Але є багато робіт, яких візуально не видно, але їх необхідно зробити. Вже з наступного тижня, ми почнемо заливати свайне поле для накриття, через днів 10 розпочнемо робити підігрів поля, а далі вже підуть роботи, які буде візуально видно і всі зрозуміють, що це не просто слова, а реально можна здати у цьому році об’єкт», – сказав Ігор Гундич.

  Також він нагадав, що за ініціативи Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка вперше на Житомирщині пройшло виїзне засідання бюджетного комітету.

  «Голова комітету Андрій Павелко – людина футбольна. Він голова Федерації футболу України і я був би не господарем області, якби не завів би його на цей об’єкт і не повідомив про 25 млн грн, які необхідні для накриття поля. 5 тисяч глядацьких місць будуть накриті. Я неодноразово відвідував футбольні матчі у Коростені. В осінь, у дощ, почуваєш себе некомфортно. Мені пропонували віп-ложу, але я не хочу там сидіти, коли всі люди мокнуть на вулиці. Після цього я вирішив, що всі трибуни на нашому стадіоні будуть накриті для комфорту людей», – сказав Ігор Гундич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи не повторить «Спартак» історію «Полісся»? ФОТОРЕПОРТАЖ 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework