Ракетний обстріл російськими військовими житлових будинків та загибель людини на Житомирщині - розпочато кримінальне провадження

Ракетний обстріл російськими військовими житлових будинків та загибель людини на Житомирщині - розпочато кримінальне провадження

  За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, що призвело до загибелі людини (ч. 2 ст. 438 КК України).

  За даними слідства, у ніч на 9 червня цього року, близько 03.25 хв, збройні сили російської федерації здійснили ракетний удар по житловому масиву міста Звягеля.

  Унаслідок ворожого обстрілу літня жінка загинула, є травмовані мирні жителі, яких з тяжкими пораненнями доставлено до лікарні для надання медичної допомоги. За попередніми даними, шість житлових будинків повністю зруйновано, майже 60 - пошкоджено. Остаточний обсяг руйнувань встановлюється.

  На місці події працює слідчо-оперативна група у складі прокурорів, співробітників УСБУ в області, поліції, пожежників та вибухотехніків.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework