×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирському десантнику присвоєно звання Герой України

Президент України Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з врученням ордену «Золота зірка» двом бійцям АТО – старшому лейтенанту Євгенію Зеленському (посмертно) та полковнику Михайлу Забродському.

Відповідні Укази Глава держави підписав 23 серпня, йдеться на сайті Президента України.
Командир спецгрупи 8-го полку спецпризначення оперативного командування «Північ» Сухопутних військ старший лейтенант Євгеній Зеленський нагороджений за мужність і героїзм, виявлені під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя (посмертно).
Командир 95-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ полковник Михайло Забродський представлений до звання Герой України за здійснення визначного геройського вчинку в ході проведення АТО.
Під безпосереднім керівництвом М.Забродського у стислі строки на високому професійному рівні планувались завдання підрозділам під час блокування міст Слов’янськ та Краматорськ. Бригаді вдалося у стислий термін, без втрат захопити та утримувати оперативно важливий пункт – гору Карачун.
У квітні під керівництвом полковника Забродського була відбита бойова техніка 25-ї окремої повітрянодесантної бригади, яка була захоплена сепаратистами у місті Слов’янськ. У червні поблизу селища Селезньовка завдяки вмілим та чітким діям М.Забродського в умовах інтенсивного обстрілу було знищено два блокпости бойовиків, зірвано спробу прориву до 200 бойовиків з міста Слов’янськ. Також у квітні при проведенні операції під його керівництвом аеромобільна група в районі населеного пункту Крива Лука не допустила відходу бойовиків на територію Російської Федерації.

Последнее изменение Вторник, 26/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework