×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві візочниця народила здорового сина

Маленькому бердичівлянину Владиславчику немає ще навіть місяця, але за кілька тижнів життя він зробив дуже багато. Найперше – безмежно ощасливив своєю появою маму Альону і тата Віталія.

Народження первістка вартувало подружжю Грибенків неймовірних зусиль, а ще великої мужності. 10 років у шлюбі, вони довго зважувались на батьківство, тому що Альона змушена боротися з важкою хворобою. А останні кілька років пересувається тільки на візку. Не впасти у відчай, каже, допомагає любов та підтримка чоловіка, -  про це йдеться в сюжеті телеканалу "ВІК".
«Познайомились ми у Вінницькому інституті на другому курсі, потім три місяці зустрічалися. Разом брали участь в олімпіаді по статистиці, посіли третє місці та пішли святкувати. А невдовзі я зробив їй пропозицію руки та серця», - розповідає Віталій Грибенко.
Коли Альона захворіла, Віталій, як надійна половинка, став для дружини усім. А мрія про дитину могла вже ніколи не втілитись, якби не віра у власні сили та велике бажання стати батьками.
«Купили ще один тест на вагітність, а наступного дня поїхали робити УЗІ, щоб переконатися точно. Була велика радість, Альона розплакалась, а мені чомусь важко плакати. Під час пологів я був у сусідній палаті, мені принесли дитину і поклали на груди. Ці відчуття я не можу передати словами, мене переповнювало велике щастя», - ділиться щасливий батько.  
«Найбільше хвилювалась за дитину, щоб з нею було усе добре. За себе якось не думала. Після наркозу відходила хвилин 30 і першим ділом спитала, чи малий дихає сам. Віталій зайшов з дитиною на руках, а я після наркозу дивлюсь на них одним оком…», - розповідає мама Альона.
Владислав побачив світ 8-го серпня, народився вагою у три кілограми та зростом 49 сантиметрів. Уже привчив маму й тата про себе турбуватися, трохи «врізав» їхній нічний сон… Словом, наповнив життя зовсім іншим змістом.
Нині сім’я чекає, коли доставлять замовлений візок з електроприводом, щоб Альона теж могла гуляти з чоловіком та сином. А ще ці сильні духом люди мають великі плани на майбутнє.
Віталій Грибенко, бердичівлянин: «Виховати дитину з правильними моральними устоями, щоб у житті він нічого не боявся та завжди вірив у свої сили. А ще бажаємо йому здоров’я, бо усе решту можна або купити, або дістати в інший спосіб. Здоров’я – це найголовніше».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework