Ділова досконалість – ключ до успішного розвитку Житомирських підприємств. ВІДЕО

Житомирська ОДА, за сприяння громадської організації «Союз споживачів Житомирщини» провела регіональний семінар-нараду на тему «Ділова досконалість – основа успіху та конкурентоспроможності підприємств і економіки».

Семінар відбувся, 12 травня, за участі керівників області, керівників департаментів ОДА, районних рад та передових підприємств Житомирської області.

Доповідачем на заході був Калита Петро Якович – президент Української асоціації якості, який висвітлив актуальні проблеми у сфері ділової досконалості і конкурентоспроможності та можливі шляхи їх розв’язання,сучасні світові підходи до вдосконалення та підвищення ділової культури суб’єктів ділової сфери, збереження і розвиток вітчизняного бізнесу.

Петро Якович зазначив, що в Україні часто не розуміють, що відбувається в Європі і світі в частині ділової досконалості, від якої часто залежить конкурентоспроможність підприємств та організацій. В результаті рішення, що приймаються на різних рівнях управління бувають не адекватними по відношенню до реальних ситуацій і не дають того ефекту, який від них очікують.

Під час семінару було визначено головні аспекти для підвищення ефективності прийнятих рішень, які пропонувалися для прийняття до уваги керівникам підприємств.

За результатами семінару-наради присутні прийшли до висновку, що доцільно створити консорціум проекту у складі: ОДА і ОР, провідних регіональних об'єднань роботодавців і молоді, провідного ВНЗ, професійних організацій у сфері якості і досконалості, підприємств із досвідом вдосконалення на засадах концепцій і моделі досконалості, організацій із різних сфер діяльності для безпосереднього вдосконалення, УАЯ та провідних ЗМІ. Також було запропоновано сформувати відповідну інфраструктуру, в якій особливу увагу приділити створенню регіональних центрів з навчання персоналу, надання методичної допомоги з питань вдосконалення та оцінювання рівнів досконалості підприємств і організацій регіону.

 

Последнее изменение Четверг, 12/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework