Ще 13 населених пунктів у Житомирській області підключено до 3G

Національний телеком-оператор у травні розширив мережу 3G в Житомирській області на 13 населених пунктів, а по всій Україні - на 216.

Відтак, загальна кількість міст і селищ, де абоненти Київстар можуть користуватись послугами мобільної широкосмугової передачі даних в Україні, досягла 854.

Після успішної модернізації та розширення мережі Київстар у 18 областях України послуги 3G стали доступні ще у 216 населених пунктах у сільській місцевості.

У Житомирській області ЗG зв'язок Київстар з’явився 13 населених пунктах Коростенського та Новоград-Волинського районів.
Завдяки розширенню мережі 3G у сільській місцевості по всій Україні, загальна кількість населення, яке може користуватися швидким мобільним інтернетом досягла понад 100 тисяч осіб.

“Досить часто у сільській місцевості мобільний інтернет є чи не єдиним джерелом виходу у всесвітню мережу. А Інтернет у нашому сучасному світі потрібен як дорослим так і дітям у різних цілях. Тому дуже важливо забезпечити якомога більшу кількість наших абонентів цією перевагою. Ми і надалі будемо розширювати свою 3G мережу» - зазначає Юрій Вергун, менеджер відділу регіонального маркетингу Київстар.

Крім того, технічні тести для налаштування мережі 3G Київстар наразі проводяться ще у 150 населених пунктах України, у числі яких - обласні та районні центри.

Користування зв’язком у мережі 3G сплачується згідно з поточними тарифними планами. Абоненти Київстар будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без жодних налаштувань і заміни SIM-карти. Тарифи на послуги інтернету 3G такі ж, як і на інтернет за технологією EDGE.

Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть обрати один із нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.
На сьогодні територія мережі 3G Київстар охоплює понад 854 населені пункти, у тому числі 18 обласних центрів, де проживає понад 40% населення України.

 

Последнее изменение Четверг, 02/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework