В Коростенському районі неподалік дороги знайшли тіло чоловіка з травмою голови. ФОТО

25 червня уранці у с. Білці Коростенського району було знайдено неподалік дороги тіло чоловіка з травмою голови.

n 2606175 1На місці події поліцейські встановили, що загиблий отримав тілесні ушкодження у результаті дорожньо-транспортної пригоди, однак водій-винуватець утік. Працівники групи забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності розшукали та затримали підозрюваного уже за кілька годин в Ємільчинському районі.

З’ясовуючи обставини ДТП, поліцейські спочатку встановили ймовірні колір та марку авто – «Ауді». На місці події залишився бампер транспортного засобу та окремі уламки.

За отриманою інформацією було орієнтовано наряди поліції, що працюють по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

Уже за кілька годин після виявлення тіла загиблого, як з’ясувалось 38-річного жителя с. Білки, інспектори групи забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП на автодорозі Васьковичі-Шепетівка, поблизу с. Сімаковки Ємільчинського району, помітили підозрілий транспортний засіб, що рухався без бампера.

- Поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого перебував 20-річний житель с. Новаки Коростенського району. Хлопець зізнався, що причетний до ДТП, але, злякавшись, втік з місця події, - розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.

За словами затриманого, він наїхав на перешкоду, не розуміючи, що це, а коли вийшов з авто і побачив травмованого чоловіка, то кинувся тікати.

На момент затримання хлопець керував автомобілем у стані сп’яніння (1,15 проміле).

Досудове розслідування проводиться за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає за діяння, які спричинили загибель кількох осіб, покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

n 2606175

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 26/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework