Реконструкція по-житомирськи: Обіцяного три роки чекають, а на четвертий забувають?

  Кількість навчальних закладів з басейнами у Житомирі можна порахувати на пальцях.

  Та увагу «Антикорупційного руху Житомира» привернув навчально-виховний комплекс №25 за адресою вул. Бориса Тена, 84а.

  Щоправда, приміщення басейну зараз знаходиться на реконструкції, яка триває понад чотири роки. Розпочалася вона у 2013 році, а підрядником виступає ПРБФ «Комунальник», власником якого є Микола Корзун.

басейн

  Станом на вересень 2017 року роботи у приміщенні басейну ведуться не дуже активно. Є будівельне сміття, плитка біла басейну розтрощена, у деяких приміщеннях і досі тривають ремонтні роботи. Проте це не усі проблеми. За нашою інформацією з підвального приміщення були вкрадені насоси та обладнання для очищування води. Коли саме це сталося наразі невідомо. Як і те, хто це зробив, адже за заявою про злочин, яку подав підрядник, наразі ведеться розслідування правоохоронними органами. Та чи була техніка взагалі? Поки що це питання залишається відкритим. Як і питання чому підприємство «Комунальник» не поспішає завершувати роботи, а міську владу це влаштовує?

  До слова, це ж підприємство отримало 10 мільйонів за реконструкцію ДНЗ №32, яке і досі не функціонує, проводило ремонт приміщення притулку для тварин, де, між іншим, встановлювали фільтри для води, які навіть і вдома не у всіх стоять, а також понад рік займається утепленням ЗОШ №14 по програмі НЕФКО. За матеріалами нашого розслідування по використанню коштів по цьому об’єкту було відкрито кримінальне провадження і зараз ведеться розслідування.

басейн

  Разом з тим, маючи такий «шлейф» у історії будівництв та реконструкцій нещодавно «Комунальник» виграв тендер на реконструкцію стадіону «Спартак» вартістю 23 мільйони 734 тисячі гривень. Сподіваємося, що «Спартак» не спіткає доля попередніх об’єктів Корзуна з «Комунальника», а басейн у садочку запрацює до кінця 2017 року. Принаймні так обіцяє міський голова. Хоча ми вже пам’ятаємо і плитку, і фонтани…

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework