×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Протестувальники з Житомира вкотре вимагали звільнення Бачуна від Генпрокуратури

25 листопада, у Києві кілька сотень працівників Житомирської кондитерської фабрики вимагали звільнення та люстрації заступника генпрокурора Олега Бачуна за хабарництво.

Перед будівлею прокуратури пікетувальники влаштували виставу, під час якої за тиск на підприємство опудало із фотографією Бачуна вкинули у сміттєвий бак.

Подію відстежував репортер ZIK-Стрім Максим Осовський.

 

До Києва з вимогою звільнення з займаної посади та притягнення до кримінальної відповідальності Олега Бачуна житомиряни приїжджають вшосте, проте, заявляють, їх досі не почули – Бачун далі працює в прокуратурі. На сьогоднішню акцію працівники фабрики звично привезли сміттєві баки, металеві бочки та скандували: «Бачун, виходь», «Люстрація».

«Бачун почав полювання на нас і на наших працівників, бо ми заважаємо йому брати хабарі. Я 22 жовтня офіційно заявив в пресі, що Бачун вимагав з нашого підприємства $30 тис. кожного місяця. Відтоді минув місяць, в нормальній державі, де керівник прокуратури не такий самий хабарник, пан Бачун був звільнений з роботи, але його покривають», – заявив голова наглядової ради фабрики Ігор Бойко.

Сьогодні працівники фабрики перед будівлею Генпрокуратури також влаштували  театралізовану сценку: працівники фабрики у костюмах тигрів, що виготовляли різдвяні подарунки дітям,  після вимоги дати хабара, провели народну люстрацію, вкинувши опудало із фотографією Бачуна у сміттєвий бак.

Працівники заявляють, що кондитерська фабрика в Житомирі – одне з небагатьох працюючих підриємств, яке забезпечує роботою та вчасно виплачує заробітну плату. Тож люди мають намір боронити фабрику і надалі вимагатимуть звільнення Олега Бачуна.

n2511141704

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 26/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework