Рідні загиблого під час стрілянини колишнього військового із Житомирщини: «Він не був здатен на такий жорстокий злочин». ВІДЕО

  Чоловіка, який загинув у Києві під час стрілянини з поліцейськими в неділю, є колишнім військовим із Житомирщини, а донедавна працював в охоронній фірмі. До столичного моргу прийшли слідчі, спецпризначинці та шоковані рідні вбитого, йдеться в сюжеті ТСН.

  Усе сталося у ніч проти понеділка. За офіційною версією слідства, двоє чоловіків вдерлися до будинку на столичному Печерську, в якому мешкають чоловік-адвокат, дружина-суддя та їхня донька. Жінку з дитиною нападники зачинили у вбиральні, чоловіка почали гамселити та стріляти по ногах, аби він віддав гроші і цінності. Забравши усе, кривдники кинулися навтьоки, але на дворі вже чекали патрульні, яких викликали сусіди. Між нападниками та копами зчинилася стрілянина: поліцейський отримав поранення у ногу, один із зловмисників втік, інший дорогою намагався кинути гранату у поліцейських, але підірвав себе.

  Колишній військовий, а донедавна - працівник охоронної фірми. ТСН дізналась дещо про чоловіка, який загинув під час стрілянини із поліцейськими у неділю. Тоді, за офіційною версією слідства, двоє зловмисників вдерлися до приватного будинку аби його пограбувати, і один був смертельно поранений під час перестрілки з поліцейськими. 

  Документів у зловмисника не було, тож аби встановити його особу, поліцейські оприлюднили фото у інтернеті. Родина із Житомирщини впізнала у чоловікові свого родича. Сестра та брат загиблого виходять із приміщення моргу і ледь не втрачають свідомість – правоохоронці викликають швидку. Цивільна дружина зайти не наважується. "Цього не може бути. Це не та людина, яка може це зробити", - кажуть рідні.

  Оксана розповідає, що з 35-річним чоловіком Михайлом вони прожили разом 13 років. Колись він був військовим розвідником, у 2014 році служив в АТО. Останнім часом працював у приватній фірмі охорони. У неділю, коли стався грабунок, саме заступив на чергування. "Він сказав, що пішов на роботу. Яка охоронна фірма, я не пам’ятаю", - переконує вона. Жінка стверджує, що в понеділок, на наступний день після стрілянини чоловік їй навіть писав SMS-повідомлення, щоправда вони чомусь не збереглися. "Писав він мені: все нормально, я на роботі", - каже Оксана.

  За даними ТСН, чоловік кілька років тому притягався до відповідальності за пошкодження майна та непокору правоохоронцям. Родичів загиблого забирають на допит. Керівник столичної поліції розповідає: другого нападника ще не знайшли, але зачіпки з'явилися. "Проводяться пошукові заходи вже з тією інформацією, яку ми отримали від родичів загиблого", - пояснив Андрій Крищенко.

  Журналісти навідались до оселі, де усе сталось. Господиня не відкрила, але через домофон розповіла, що нападника, дані якого вже відомі, ніколи не бачила. Двоє потерпілих, господар оселі та поліцейський знаходяться, у лікарнях. Їхньому життю, кажуть медики, загрози немає.

  Як повідомлялося, постраждала Наталія Буша – суддя Деснянського райсуду. Будинок, в якому вона мешкає з чоловіком-адвокатом та донькою, за документами належить батькові жінки – Дмитрові Сокуренку. Донедавна судді столичного Апеляційного суду, куди у 2014 його перевели з Донецької області. Крім будинка, у нього є квартира неподалік Лаври, земля під Києвом і дві машини. У самої Наталії - позашляховик і квартира у співвласності з батьком і братом. Місяць тому Наталія внесла зміни в декларацію - майже два з половиною мільйона гривень прибутку від продажу нерухомості у центрі столиці.

Джерело: кореспондент Антон Страшко, ТСН

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework