У ПАТ «Житомиргаз» скаржаться на будівництво та огородження територій із газогонами. ВІДЕО

  Фахівці «Житомиргаз» б'ють на сполох: люди нехтують нормами безпеки. А конкретніше, зводять будинки в охоронних зонах, в місцях пролягання газових магістралей.   

   Про це повідомляє «СК 1»

 «Коли починаємо безпосередньо апелювати до мешканців, власників, то вони іноді й не розуміють, що там йдуть газові мережі. Хоча, на місцевості ми ставимо спеціальні знаки, які сигналізують, що тут проходять газопроводи. Періодично, згідно встановлених нормативними документами термінів,  ми обходимо свої газові мережі.

  По місто Житомиру десь приблизно до 100 об'єктів, по яким ми пишемо приписи, по яких ми вимагаємо усунути порушення, по яких ми оформлю клопотання до Державної архітектурно-будівельної інспекції.

  Відверто кажучи, дієвої допомоги немає від жодних інстанцій, до яких ми зверталися. Натомість ми отримуємо просто банальні відписки та відмовки: то порушень не виявлено, то неможливо встановити власника тощо.   .

  Якщо, приміром,  мова йде про ведення особистого садівництва, городу, то це дозволяється законодавством.  Будь ласка, але ж не забудовуйте, не огороджуйте фундаментами.

  Будинки ж утворюють додаткову напругу, тиск на газові мережі», — розповідає Сергій Колесник, технічний директор ПАТ «Житомиргаз» 

Джерело: «СК 1»

Последнее изменение Пятница, 12/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework