×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Прокуратура Житомирщини застерігає: Обережно! Шахраї активізувалися!

  У Житомирській області вкотре активізували свою злочинну діяльність шахраї, які, представляючись першим заступником, або заступником прокурора області, вимагають кошти.

  Зокрема, зловмисники, телефонуючи до керівників державних установ, організацій, а також приватних підприємств на мобільні телефони, вимагають від них перерахунку грошових коштів на банківську картку. До того ж, відмовляються зустрічатися, називаючи номер карткового рахунку.

  Дзвінки від шахраїв надходять з наступних номерів мобільних телефонів: 066 863 29 61, 095 043 93 53.

  Прокуратура Житомирської області офіційно повідомляє, що такі прохання мають винятково шахрайські мотиви, за які передбачена кримінальна відповідальність. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей про зазначені факти до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриття кримінального провадження.

  Також прокуратура області звертається до усіх жителів Житомирщини з проханням бути пильними і не піддаватися на шахрайські дії.

  У разі одержання подібних дзвінків або повідомлень, просимо громадян відразу звертатися до органів поліції або прокуратури та оперативно повідомляти про шахраїв.                                                      

 Прес-служба  прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Пятница, 21/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework