Заступник Житомирського міського голови прокоментував свою зарплату

  Про те, як прокоментував свою заробітну плату заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук пропонуємо дізнатися з його допису в мережі Фейсбук.

 

  «Тема про мою велику зарплату поступово стихає, тому вирішив додати інформації для обговорення.

  Якщо оприлюднювати якусь інформацію, то потрібно робити це в повному обсязі та без маніпуляцій. На фото довідка про мою заробітну плату за 2018 рік. Озвучу кілька пунктів, які публіка чуток та інтриг скромно не торкнулась. ?

  1. Ніколи не отримував 75 тисяч зарплати. В середньому сума зарплати в місяць становила близько 26 тисяч на місяць.
  1. Дійсно, всі працівники органів місцевого самоврядування від рядового спеціаліста до мера мають право отримати один раз на рік 2 матеріальні виплати на рівні середньомісячного доходу. В цей місяць сума зарплати подвоюється.
  1. Той, хто отримує велику офіційну заробітну плату сплачує не менш великі податки. Сума утриманих податків з моєї з/п за цей рік вже склала 86 тисяч гривень.

  Можна довго дискутувати велика це зарплата чи мала, але я ніколи не підтримував популістичних лозунгів і вважаю, що всі люди повинні мати зарплати, які відповідають рівню їх зусиль та відповідальності.

  Всі мої доходи будуть відображені в моїй декларації так як є абсолютно офіційними. Всі мої видатки відповідають сумам отриманих заробітків. Можу сміливо заявити, що живу на зарплату і з совістю у мене все нормально.

  Наостанок маю 2 пропозиції:

  1. Запрошую всіх бажаючих представників ЗМІ до себе додому на чай. Покажу, як живу і поговоримо куди можна витратити “велику зарплату”.
  1. Всім хто так активно просував, мусолив і обговорював цю тему пропоную публічно показати свої доходи.

  А після цього всі активно пообговорюємо, як деяким чеснюкам вдається розказуючи про 3700 грн доходів у місяць витрачати на заправку незадекларованих авто по 10 000 грн і жити в будинках у яких комунальних платежів приходить на не меншу суму», зауважив Дмитро Ткачук на своїй Фейсбук-сторінці.

kd21121815 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework