На Житомирщині з території ліцею викрали 40 туй. ФОТО

  З території ліцею викрали 40 кущів туї з алеї, що учні закладу разом з викладачами створили на честь загиблих в АТО воїнів.

  Ця ідея з'явилась в учнів 10 класу на згадку про двох випускників четвертої школи, які загинули в ОСС, - повідомляє novograd.city.

  Сподівались, що громадськість долучиться, долучаться учні інших шкіл, та виявилось все навпаки.

o 1d9s1k6jhn1j18djrf51ihf13432p

  17 квітня кущі посадили, а вже в ніч з першого на друге травня їх викрали. У ліцеї шоковані цинічним вчинком.

  – Для нас це удар, – розповідає директор ліцею Валентина Сільвертюк, – досі не можемо усвідомити те, що трапилось. Це ж не просто дерева – це символ. Суть тут навіть не в грошах. Усі об'єднались довкола цієї ідеї: разом з батьками збирали гроші, діти копали декілька годин, щільно утрамбовану землю, не шкодуючи власних долонь.

o 1d9s1knlg1drr1abemk614h18h438

  Кожна туя такого розміру на ринку коштує близько 200 гривень, то ж зароблять зловмисники на цьому приблизно 8 тисяч гривень. Не так багато, у порівнянні із рівнем аморальності, яким сповнений вчинок.

  На території ліцею у ніч крадіжки знаходився лише сторож. Як трапилось, що він нічого не почув та не помітив, директорці не зрозуміло. Вона впевнена, що до злочину готувались заздалегідь і працювали швидко. На місці немає слідів розкиданої землі, тобто рослини відразу пакували у мішки чи пакети. 

  Керівництво закладу відразу звернулись до поліції. Навпроти школи є одна камера спостереження. Хоча й направлена на магазин, все ж надія є, що якісь дані звідти отримати можна. Допоки жодного свідка події не знайшли.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework