Військовослужбовця з Житомира ув'язнили на три роки

  Військовослужбовця військової частини А2802 в Миколаєві, засудили до трьох років позбавлення волі за викрадення автомобіля із застосуванням службової зброї.

   Близько 23:00 25 липня матрос покинув службу і попрямував з автоматом до магазину в селі Кременівка Нікольського району Донеччини, пише gazeta.ua з посиланням на Преступности. Нет.

  Щоб зупинити автомобіль "ВАЗ-2102", почав стріляти вгору з автомата Калашникова. Сів на пасажирське місце попереду і погрожуючи автоматом, зажадав їхати до Запоріжжя. Водій почав їздити в межах селища. Щоб посилити загрозу, викрадач вистрілив в лобове скло автомобіля.

  За 5 км від селища автомобіль зупинився через технічну несправність і викрадач наказав чоловікові зупинити для нього іншу машину. Через деякий час він сам почав попереджувальними пострілами зупиняти транспорт. Водій втік.

  Обвинувачений визнав вину. Розповів, що ввечері посварився з командиром через необхідність заступати в наряд другий день поспіль. Близько 22:30 зателефонувала цивільна дружина, з якою виникла сварка. Чоловік надумав їхати додому в Житомир. Повторив обставини викрадення "ВАЗ", а також, що потім з автоматом зупинив вантажівку, на якій поїхав ще до одного селища. Там вийшов на заправці і вирішив повернутися в частину. Військовослужбовця забрав командир.

  Суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні кримінальних злочинів. За статті про "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та "Незаконне заволодіння транспортним засобом" Кримінального кодексу України суд призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework