На Житомирщині показали нові і модернізовані зразки автомобільної та бронетанкової техніки для ЗСУ

  24 грудня, на Житомирщині завершився демонстраційний показ нових і модернізованих зразків бронеавтомобільної техніки для ЗС України.

  До показу були представлені бронеавтомобілі «Дозор-Б» виробництва ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова», «Новатор» і «Варта» від ТОВ «Українська бронетехніка» та «Oncilla-M» ТОВ «НВК «ВК Система», - повідомляє  Генеральний штаб ЗСУ.

  Мета заходу – демонстрація виробниками окремих технічних характеристик представлених зразків техніки, зокрема, можливостей з подолання ними основних перешкод. Демонстраційний показ проводився у три етапи.
На першому етапі бронеавтомобілі продемонстрували можливості у подоланні різноманітних перешкод на випробувальному полігоні Приватного акціонерного товариства «АвтоКрАЗ».

  Другим етапом випробовувань став марш довжиною понад 500 км. за маршрутом м. Кременчук – полігон на Житомирщині.
Тут, на полігоні відбувся третій етап, вході нього розробники продемонстрували можливості бронеавтомобілів у наближених до екстремальних польових природних умовах. Також, за участі військовослужбовців десантно-штурмових військ, відбулася практична перевірка ергономічності десантних відділень. На завершення випробувань демонструвалися вогневі можливості кожного зразка техніки.

  За результатами демонстраційного показу комісія Збройних Сил України надасть пропозиції для прийняття рішення щодо подальшого постачання на озброєння кращих із представлених зразків бронеавтомобілів.

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework