700 тисяч гривень збитків через видачу незаконних дозволів на торгівлю

  Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру начальнику одного з управлінь Головного управління Державної податкової служби в Житомирській області у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

   Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом липня-серпня 2019 року посадовець видав 77 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним, без необхідних документів для видачі таких дозволів. Через дії підозрюваного місцевим бюджетам завдано збитків на суму понад 700 тис. грн.

  Наразі вирішується питання шодо обрання відносно податківця запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

  Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід – ВБКОЗ Управління Служби безпеки України в Житомирській області.

  У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

kk140220119 2

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 14/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework