Статус опорності лікарні №2 має бути присвоєний до 1 квітня, - нардеп Сергій Кузміних

   Статус опорності лікарні №2 ім. В.П.Павлусенка має бути присвоєний до 1 квітня, - нардеп Сергій Кузміних 24 лютого народний депутат України Сергій Кузьміних зустрівся з колективом КП “Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка” Житомирської міської ради щодо питання внесення лікарні до мережі опорних закладів Житомирської області.

 

   Про це повідомляє на своєму сайті "Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка".

  Колектив КП “Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка” цікавився перспективою вирішення питання щодо статусу опорності лікарні. Зокрема,  можливість вирішення питання на користь громади, Богунського району та працівників лікарні.

  Народний депутат України Сергій Кузьміних розповів, що наразі є порозуміння з головою Житомирської ОДА, з прем'єр-міністром України та  з міністром охорони здоров'я.

  “Перелік опорних закладів формував обласний департамент охорони здоров'я і подавав в Кабмін. І дійсно до цього переліку є певні зауваження. Великі зауваження.

  Наразі ведуться перемовини з приводу 4-х лікарень: ваша лікарня (лікарня №2 ім. П.В.Павлусенка), Олевська, Малинська та Чуднівська.  Є порозуміння з губернатором, є порозуміння з прем'єром, з міністром охорони здоров'я. Я думаю, результат буде позитивним”, - розповів  народний депутат Сергій Кузьміних.

  Також він зазначив, що присвоєння статусу опорності має бути відбутися до 1 квітня 2020 року.

  “Усі депутати від Житомирської області: Ігор Герасименко, Таня (Тетяна Грищенко - ред.), Богдан (Богдан Кицак — ред.) — усі об'єдналися і  дійсно працюємо для того, щоб залишити опорні лікарні. Не тільки в Житомирі, є питання по Олевську, по Чуднову, по Малину. На цьому тижні  буде зустріч з прем'єр-міністром України, будемо робити зміну до цієї постанови.

  Шанси присвоєння статусу опорності лікарні величезні. До початку запуску реформи це питання має вирішитися”, - зазначив Сергій Кузьміних.

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 25/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework