На Житомирщині завершився карантин для китайських будівельників

  На Житомирщині закінчився карантин для прибулих з Китаю працівників будівельної компанії.

  Про це повідомив, начальник Управління охорони здоров'я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик ― передає unian.ua.

  28 лютого, завершився карантин для 14 прибулих з Китаю працівників будівельної компанії. “Практично завтра закінчується термін їх ізоляції, жоден з них не захворів, після завершення карантину вони працюватимуть під Житомиром у своїй компанії”,- сказав Суслик.

   Він також повідомив, що у березні ця китайська компанія очікує повернення у Житомирський район ще 30 свої працівників, які теж знаходитимуться на карантині. Раніше в ОДА повідомляли про 9 працівників компанії, розміщених у карантині.

   Китайська компанія Sinohydro Corporation Limited (SCL), яка будує об’їзну дорогу біля Житомира, прийняла рішення про ізоляцію дев’ятьох працівників, які повернулися з Китаю після святкування Нового року, де зафіксований спалах коронавірусу. Вказані китайці були ізольовані у житлових боксах на території виробничої бази, що неподалік Житомира.

  Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб. Всесвітня організація охорони здоров`я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв`язку з поширенням коронавірусу з Китаю. В Україні наразі не зафіксовано випадків інфікування коронавірусом. За даними МОЗ, від початку епідемії коронавірусу COVID-19 смертність становить близько 3%.

Новини Житомира

       

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework