На Житомирщині головного бухгалтера-депутата однієї із сільських рад оштрафовано на 3400 грн за допущення конфлікту інтересів

  Бердичівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді судом адміністративного протоколу щодо скоєння головним бухгалтером-депутатом сільської ради Ружинського району правопорушень, пов’язаних з корупцією.

   За результатами судового розгляду постановою Ружинського районного суду депутата сільської ради визнано винною у скоєнні адміністративних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.

  Конфлікт інтересів у депутата сільської ради виник у грудні 2018 року, під час засідання сесії сільської ради, на розгляд якої було винесено питання щодо затвердження посадових окладів для працівників органу місцевого самоврядування.

  Зокрема, депутат, яка обіймала посаду головного бухгалтера сільської ради, не повідомила належним чином депутатів перед голосуванням про конфлікт інтересів, проголосувавши за встановлення собі посадового окладу. 

  Такими діями депутат сільської ради порушила вимоги ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 04/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework