На території Олевської лікарні рятувальники облаштували намет для прийому можливих хворих на COVID-19

  Співробітниками Головного управління ДСНС України у взаємодії з територіальними органами Національної поліції та закладами охорони здоров’я облаштовані тимчасові пункти прийому та сортування хворих на коронавірусну хворобу на територіях закладів охорони здоров’я першої хвилі.

  Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Житомирській області – передає olevsk-gromada.gov.ua.

  В Олевську тимчасовий пункт прийому облаштований на базі наметів ДСНС на території КНП «Олевська центральна лікарня». Безпосередньо в наметі лікарі зможуть проводити первинний огляд людей та приймати рішення щодо подальшої госпіталізації пацієнтів з COVID-19 до спеціалізованих закладів охорони здоров’я.

  Встановлення пунктів здійснюється на виконання рішення обласної комісії з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Намети встановлені на території 12-ти медичних закладах області, котрі визначені як  лікарні «першої хвилі» для надання інтенсивної терапії особам з підозрою на випадок гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом. Наповненням наметів усіма необхідними меблями та обладнанням для перебування там хворих громадян займаються керівники медичних закладів. Також правоохоронці здійснюватимуть біля наметів охорону правопорядку.

  Лише в разі масових поступлень хворих до лікарні, у спеціалізованому наметі буде розгорнуто додаткове приймальне відділення в якому лікарі будуть проводити первинне опитування пацієнтів та скеровувати їх, в залежності від стану, на амбулаторне лікування, або відразу у відповідне відділення для госпіталізації. Дана практика застосовується у всіх лікарнях світу в разі масових поступлень.

  Станом на 30 березня 2020 року в усіх областях країни та місті Києві встановлено 217 таких пунктів.

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 02/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework