Військовослужбовця НГУ чекає суд за продаж бойових набоїв

 Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України направлено до суду обвинувальний акт щодо військовослужбовця Національної гвардії України. Молодший сержант обвинувачується у збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

  В ході розслідування встановлено, що вказаний правоохоронець збував боєприпаси для стрілецької вогнепальної зброї. 16 січня 2020 року в ході контролю за вчиненням злочину було задокументовано факт збуту 273 патронів для нарізної вогнепальної зброї на загальну суму 4 300 грн.

  Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому, процесуальне керівництво - військовою прокуратурою Житомирського гарнізону.

  Санкція ч. 1 ст. 263, а саме носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 03/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework