Андрій Хливнюк взяв участь у кампанії “Крихітні історії” дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Відомі українські діячі культури записали відеозвернення на підтримку дітей-переселенців в рамках кампанії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

В коротких роликах вони розповідають про свій досвід подолання складного періоду або ж випадку в дитинстві та закликають українців підтримати дітей, постраждалих від збройного конфлікту, приєднавшись до участі в конкурсі коротких оповідей “Крихітні історії”. 

Андрій Хливнюк, музикант: “Маленьким я навчався в спец школі, туди важко потрапити, особливо коли ти з небагатої сім’ї. Це дуже важливо, батьки дуже переживають. І от настає момент, коли ти не справляєшся, з різних причин - в 9 класі в мене були одні двійки. Раптом тобі кажуть, що ти аутсайдер, що «ти не такий як ми», «ти не підходиш», «ти другий сорт». Тобі здається, що це кінець світу, ти ладен захворіти та померти. А тепер в цій школі висить мій портрет. Особистий твій результат говорить краще за тебе, головне – не зупинятись, іти, тоді мета рано чи пізно буде досягнута. Сотні тисяч дітей переселенців в Україні потребують нашої підтримки. Приєднуйся до всеукраїнського конкурсу «Крихітні історії» - поділись однією із своїх перемог над дитячими труднощами на сайті razom.stb.ua і нехай кожне крихітне серце зрозуміє і відчує, що воно серед своїх”.

Кожен бажаючий може поділитися своєю розповіддю про те, як в дитинстві долав труднощі і від цього ставав сильнішим, навіть якщо усвідомив це вже дорослим. І таким чином підтримати дітей-переселенців, показавши, що важкі часи минають і роблять нас сильнішими. Історія має бути розказана в 7 реченнях або в 70 словах і надіслана до 22 листопада включно через коротку та просту форму на СТОРІНЦІ.

Найкращі історії на думку журі потраплять до книги “Крихітні історії” видавництва “Основи”, яка вийде в 2017 році. Тираж книги буде розповсюджений серед дітей-переселенців. А познайомитись, надіслати та відшукати “крихітні історії” в соц.мережах можна завдяки хештегу #тисередсвоїх.

До складу журі входять: драматург Влад Троїцький, радіоведучий Андрій Куликов, перекладач дитячих книг Віктор Морозов, музиканти Андрій Хливнюк та Ната Жижченко (ONUKA), телеведучі Надя Матвєєва, Слава Фролова, Олександр Педан і Олена Фроляк, актриса Римма Зюбіна, видавець Дана Павличко, радіопродюсер Лєра Чачібая, дизайнер Яся Хоменко, психолог Оксана Залесська.

Конкурс проводиться в рамках міжнародної акції ЮНІСЕФ, присвяченій Конвенції ООН з прав дитини. Протягом листопада такі відомі автори як, Пауло Коельо та інші будуть писати свої історії для кожної дитини, і публікувати їх в соціальних мережах. Українські історії так само потраплять на сторінки міжнародної акції.

"Крихітна історія" Андрія Хливнюка на підтримку конкурсу UNICEF:

В Україні кампанія «Крихітні історії» проходить у рамках масштабної кампанії «Ти серед своїх», яку ЮНІСЕФ впроваджує спільно з медіа-групою StarLightMedia та кінокомпанією FILM.UA Group, за підтримки Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, щоби допомогти дітям-переселенцям інтегруватися на новому місці, розказати сім'ям, постраждалим внаслідок конфлікту, про доступну, зокрема, психосоціальну допомогу, та сприяти зниженню напруженості між вимушеними переселенцями і приймаючими громадами. В Україні внаслідок збройного конфлікту постраждали близько півмільйона дітей, 230 тисяч стали внутрішніми переселенцями.

Про ЮНІСЕФ: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей. Фонд працює у понад 190 країнах світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. Програми Фонду фінансуються з добровільних внесків фізичних осіб, компаній, закладів та урядів. Представництво Фонду в Україні відкрито у 1997 році. Більше інформації: www.unicef.org.ua. Приєднуйтесь до нас у Twitter, Facebook та ВКонтакте.

Офіційні ресурси Бумбокс:

Facebook: facebook.com/boomboxfamily 

Офіційний сайт: boombox.kiev.ua  

Вконтакті: vk.com/boombox_family

Інстаграм: instagram.com/boomboxfamily/

Youtube: youtube.com/user/familyboombox

Прочитано 2900 раз

Последнее изменение Вторник, 29/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework